Slachtoffer poging zakkenrollerij gezocht

dinsdag 14 maart 2017

Naarden - De politie zoekt de vrouw die zaterdag 25 februari 2017 bijna het slachtoffer werd van een zakkenrolster in de Albert Heijn op de Amersfoortsestraatweg.

Zaterdag 25 februari probeerde een vrouwelijke zakkenroller tussen 11.45 uur en 12.00 uur in de Albert Heijn iets uit de tas van een oudere vrouw te pakken. Het slachtoffer merkte dit op en de zakkenrolster liep direct weg. De oudere vrouw waarschuwde gelijk het winkelpersoneel en zij gingen achter de verdachte aan. De politie werd ook gebeld, maar toen de agenten ter plaatse waren, was het slachtoffer al vertrokken.  Ook de verdachte wist te ontkomen. Helaas had het slachtoffer niet op een later moment aangifte gedaan van een poging tot zakkenrollerij.

Ondanks het ontbreken van de aangifte stelde de politie een onderzoek in en kon de identiteit van de verdachte achterhalen. De verdachte wordt ook verdacht van een aantal andere incidenten met betrekking tot zakkenrollerij.

De politie wil graag contact komen met het slachtoffer van de poging zakkenrollerij en haar aangifte opnemen. Ben u het slachtoffer? Of herkent u het verhaal van een familielid of iemand uit uw vriendenkring? Neem dan contact op met de politie in Naarden via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Bussum | 112 alarmeringen Bussum | Goedkoop Tanken in Bussum | Supermarkten in Bussum | Weerbericht Bussum